Medewerkers

Medewerkers

Wie zijn wij?

Medewerkers

Paul

Eigenaar. Hij zit het liefste op de trekker met de zaaimachine of één van de andere machines, maar is ook verantwoordelijk voor een deel van de administratie. Slootonderhoud en kraanwerk zijn twee van zijn specialiteiten.

Medewerkers

Alwin

Sinds 2008 bij ons in dienst. Als vakbekwame allround medewerker is hij o.a. vaste chauffeur op de Vervaet en slotenmaaier. Maar is hij daarnaast ook graag met de Strautmann opraapsnijwagen en Sip triplemaaier op pad.

MedewerkersMedewerkers

Rick

Oudste zoon. Vanaf juli 2021 als ZZP-er thuis en elders aan het werk als Agrarische Dienstverlener. Het liefst gaat hij afwisselend op pad met o.a. de hakselaar, mesttranssporttank, meststrooier, Sip triplemaaier, opraapsnijwagen, mini- en mobiele kraan.

MedewerkersMedewerkers

Ticho

Vanaf december 2021 bij ons in dienst gekomen als enthousiaste loonwerker die houdt van de afwisseling tussen de verschillende werkzaamheden zoals o.a. meststrooien, mesttranssport, grondverzet en kuilbult zetten.


Wie werken er nog meer?

Naast de vaste medewerkers kunnen we bij de seizoens-werkzaamheden een beroep doen op verschillende ZZP-ers en springt onze jongste zoon Mark ook bij. De vader van Paul ploegt in het voorjaar vele hectares om en helpt regelmatig bij grondwerk. Marion, mede eigenaresse, doet naast haar werk als administratief medewerkster een gedeelte van de administratie en hand en span diensten op het bedrijf.

Medewerkers
100%
min
55%