• Tilbrugstraat 8 - 9432 TV - Zuidveld
  • 06-51371981
Medewerkers

Medewerkers

Wie zijn wij?

Medewerkers

Paul 

Eigenaar. Paul werkt volledig mee. Slootonderhoud en kraanwerk zijn 2 van zijn specialiteiten. Verder verricht hij alle voorkomende werkzaamheden.

Medewerkers

Alwin 

Vanaf 2008 bij ons in dienst. Alwin is een vakbekwame allround medewerker. Hij is o.a. vaste chauffeur op de Vervaet en zit in de herfst vele uren op de slotenmaaier.

Medewerkers

Marco

Vanaf begin 2019 bij ons aan het werk. Marco is een enthousiaste medewerker die naast het loonwerk ook erg vakkundig is in de werkplaats. 


Wie werken er nog meer?

Naast de vaste medewerkers kunnen we bij de seizoenswerkzaamheden een beroep doen op verschillende ZZP-ers en springen onze zonen Rick en Mark ook bij. Beide jongens gaan nog naar school (MBO Terra-Akkerbouw) en werken in hun vrije tijd bij verschillende akkerbouw/veebedrijven. De vader van Paul ploegt in het voorjaar vele hectares om en helpt regelmatig bij grondwerk. Marion, mede eigenaresse, doet naast haar werk als begeleider op een dagbesteding voor ouderen hand en span diensten op het bedrijf. En voorziet de medewerkers van eten in het hoogseizoen.

Medewerkers