Onder goede weersomstandigheden hebben we vandaag het gras gehakseld voor een veehouder in de omgeving van Beilen."> Onder goede weersomstandigheden hebben we vandaag het gras gehakseld voor een veehouder in de omgeving van Beilen." /> Onder goede weersomstandigheden hebben we vandaag het gras gehakseld voor een veehouder in de omgeving van Beilen."/>
Grashakselen in Beilen

Grashakselen in Beilen

Grashakselen in Beilen.

Mei 2019:

Onder goede weersomstandigheden hebben we vandaag het gras gehakseld voor een veehouder in de omgeving van Beilen.

Voor het oogsten van gras maken we gebruik van de volgende machines:

  • Maaien: Wij maaien met een 9 meter Sip triplemaaier met kneuzers. De trekker is voorzien van gps voor benutting van de maximale werkbreedte.
  • Harken: Het harken kunnen wij voor u regelen. Zowel met een midden-afleg als een zij-afleg.
  • Grashakselen: Wij hakselen met een Claas Jaguar 940 en een Claas Jaguar 870 voorzien van een doseerapparaat voor kuiltoevoegmiddelen. Op de kuil gebruiken we een trekker met Holaras kuilverdeler.
  • Oprapen: Dit doen we met een Strautmann Magnon 430 opraapsnijwagen. Deze wagen heeft een capaciteit van 42m³, een brede pick-up met CFS, 48 messen, een invoersnijbreedte van 35mm en rubberen tanden in de pick-up. Ook is er de mogelijkheid om vloeibaar inkuilmiddel toe te voegen tijdens het oprapen. Op de kuil gebruiken we een trekker met Holaras kuilverdeler.

Ons werkgebied beslaat de wijde omgeving van Westerbork. O.a. de gemeenten Midden-Drenthe, Coevorden, Aa en Hunze en Hoogeveen.

Grashakselen in Beilen

Ook uw gras laten hakselen?

Neem contact met ons op.